Detall event
Bruno Mars

Bruno Mars
24K Magic World Tour

Estadi Olímpic de Montjuïc
Dimecres, 20 de juny de 2018

Horari: 22h

El guanyador de múltiples premis Grammy ® i estrella multi platí, Bruno Mars, ha anunciat una sèrie de concerts exclusius a Europa per l'estiu de 2018. Seran en total sis dates a Espanya, França, Alemanya, Escòcia i Irlanda al juny i juliol de l' any que ve. A Espanya tindrem oportunitat de gaudir-lo de nou en directe a Barcelona, ​​el 20 de juny a l'Estadi Olímpic, i a Madrid el dia 22, en el que serà el primer concert que acollirà el Wanda Metropolità.

Actualment, Bruno Mars es troba immers en la gira 24K Magic World Tour a Sud-amèrica, gira amb totes les entrades esgotades. Els crítics d'aquest tour ho tenen clar, Bruno és "un mestre en el seu art i un artista consagrat" (Washington Post), amb un domini de l'escenari "extraordinari" (The Guardian). El 24K Magic World Tour va marcar la sortida de la primera gran gira de Bruno Mars des del reeixit Moonshine Jungle World Tour el 2013, una superproducció internacional que va vendre 2 milions d'entrades a tot el món, amb un total de 155 concerts sold out.

PREUS:

- Early Enter general pista Premium: 355€

- Early Enter general pista A: 257€  

- Hot Ticket grada numerada: 255€ 

- Pista general Premium: 180€

- Grada numerada: 130€, 86€, 76€, 58€ i 45€

- Pista general A: 82€

- Pista general B: 72€

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

Organitza: La gira de Bruno Mars a Espanya està produïda per Live Nation España i Doctor Music Concerts.

Web: 

www.livenation.es

 

www.doctormusic.com