Detall event
Camilo

Camilo
Mis manos tour

Palau Sant Jordi
Dilluns, 27 de setembre de 2021

Hora: 21h

'CAMILO ANUNCIA UN NOU CONCERT A BARCELONA PER TANCAR LA GIRA ESPANYOLA, COMPLINT LA SEVA PROMESA!

 

L'artista colombià finalitzarà "Mis manos tour" el 27 de setembre al Palau Sant Jordi a les 21: 00h. Anaju obrirà la nit com a telonera.

 

Les entrades estaran a la venda el dimecres 22 de setembre a les 10: 00h a Planet Events, Ticketmaster i El Corte Inglés.

 

A més, els canals de venda oficials (Ticketmaster i El Corte Inglés) enviaran un correu als titulars de les compres anul·lades donant accés a una prevenda exclusiva, que tindrà lloc el dimarts 21 de setembre des de les 10: 00h fins a les 22: 00h, per poder optar a comprar les millors entrades i així compensar d'alguna manera les molèsties causades per les anul·lacions del passat 8 de setembre del concert de Barcelona a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Recomanem revisar la safata de correu no desitjat per si el servidor ho detecta com a spam.

 

Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys

Més informació aquí:

https://www.palausantjordi.cat/informacio-practica/acces-menors/ https://www.palausantjordi.cat/typo3conf/ext/zt_skinpalau/res/temes/1/images/windowopen.png

 

Important: Per accedir en aquest concert la mascareta serà obligatòria, així com complir les mesures higièniques i de seguretat de la Covid-19.

 

Organitza: Planet Events

Web:  https://planetevents.es/


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: