Detall event
David Bisbal

David Bisbal
Gira En Tus Planes

Palau Sant Jordi
Dissabte, 6 de novembre de 2021

Horari: 21:30h

GTS, oficina de management de DAVID BISBAL, lamenta informar que davant la declaració de l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 (Reial Decret 463/2020, de 14 de març, BOE núm. 67) i les mesures adoptades per l'autoritat competent, ens veiem en la situació d'haver d'ajornar el concert de la gira En Tus Planes 2020 que s'havia de celebrar al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper 22 de maig. Així mateix, informem que aquest concert a Barcelona té ja nova data confirmada, el 6 de novembre de 2021 al mateix recinte (Palau Sant Jordi) i a la mateixa hora - 21'30 hrs-, data en la qual esperem que les particulars condicions en que ens trobem a dia d'avui no tinguin cap efecte i tots puguem continuar amb la nostra activitat normal.

Així mateix informem que les entrades adquirides per aquest concert seran perfectament vàlides per a les noves dates i que en qualsevol cas totes aquelles persones que no poguessin assistir a la celebració dels nous shows podran sol·licitar la devolució de les seves entrades a través del mateix sistema on les van adquirir.

Sentint molt les molèsties ocasionades, tant l´artista com GTS confiem en poder tornar l'afecte rebut per tots molt aviat.

Atentament,

GTS Management.

 

Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys

Més informació aquí:

https://www.palausantjordi.cat/informacio-practica/acces-menors/

 

Organitza: GTS

http://www.universalmusic.es/


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: