Detall event
Guns N' Roses

Guns N' Roses
Not In This Lifetime Tour

Estadi Olímpic de Montjuïc
Diumenge, 1 de juliol de 2018

Horari: 21:30h

Després de vendre més d'un milió d'entrades l'any passat, Guns N'Roses amplia la seva gira "NOT IN THIS LIFETIME TOUR" afegint 13 nous concerts en estadis europeus i encapçalant els cartells de 5 festivals. "NOT IN THIS LIFETIME TOUR" ha estat una de les gires més reeixides del grup, una autèntica prova de que l'actitud i l'esperit de Guns N'Roses i del rock and roll estan més vius que mai.

Després de la seva formació en 1985, Guns N'Roses van imprimir el seu imparable actituy en la florent escena rock de Los Angeles. El seu esperit va aconseguir captivar al món sencer després del llançament del seu àlbum debut 'Appetite for Destruction' en 1987, que es va convertir en el primer disc de més èxit en la història dels EUA, amb 30 milions de còpies venudes en el món . Els treballs 'Use Your Illusion I' i 'Use Your Illusion II', tots dos set vegades platí, van aconseguir en 1991 els dos primers llocs de la llista Billboard Top 200, fins i tot abans de la seva sortida al mercat.

En l'última dècada, Guns N'Roses ha esgotat shows i ha estat cap de cartell en festivals de tot el planeta després de la publicació el 2008 de 'Chinese Democracy', un esperat treball universalment lloat per la crítica que va aconseguir la certificació de platí. Sis discos d'estudi més tard, GUNS N 'ROSES continua sent un de les formacions més importants i influents de la música, a més d'una referència de les actuacions en viu per la manera en què connecten amb els seus fans.

 

Preus Entrades:

- Welcome to the Jungle Ultimate Golden Circle general pista: 1.060€ *

- Golden Circle Early Entry general pista: 335€ * 

- VIP Party grada numerada: 235€

- Hot Ticket grada numerada: 220€ * 

- Golden Circle pista general: 160€

- Grada numerada: 105€, 95€, 55€ y 45€

- Pista general: 80€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: